Wetotla ada terjumpa satu website ini, baru lagi nampaknya, ianya khusus untuk pendidikan awal kanak - kanak. Website ini memudahkan kita untuk mengajar anak - anak kita mengenal dan membaca secara interaktif. Lebih seronoknya boleh digunakan ini untuk membantu anak - anak kita mempelajari dan memperkasakan bahasa Melayu sercara mendalam.

Muat turun percuma tau, atau anda boleh terus buka didalam browser google chrome. Selain itu, untuk pengguna telefon pintar ataupun tablet android, anda boleh download di Google Play juga. Susah tau nak cari aplikasi dalam bahasa melayu malah mengajar bahasa melayu sekali. Selalunya yang banyak ialah bahasa inggeris. Tahniah kami ucapkan untuk usaha murni mereka ini.

Anak - anak boleh belajar sebutan fonik dalam bahasa melayu dan juga suku kata. Parents boleh duduk disebelah sementara anak belajar.. kita belajar sama - sama pastinya lebih seronok kan?

Jangan lupa untuk muat turun e-book mereka dan ianya boleh digunakan untuk mengulangkaji bersama anak - anak. www.didikmanja.com

Muat turun ebook. (klik disini)